2010. május 31., hétfő

A halhatatlanok szerelme

Elso fejezet



(edward szemszoge)

Végre megérkeztünk ebbe a nyugtató kis városba. Ahogy körülnéztem láttam hogy nem lesz gondunk ezekkel az emberekkel nagyon csendesnek tüntek persze kivulrol.Itt mindig esik az eso azert koltoztunk ide hogy ne bujkaljunk nappal a napfeny elol mivel mi egy "vegetarianus" csalad vagyunk nem iszunk csak allati vert . Alicenek a gondolatai mar megint a haz epites korul forogtak o mindig is ilyen virgionc volt .Meg szerencse hogy Jasper lenyugtatta egy kicsit. A mi csaladunk 7 tagu en vagyis Edward a mostoha anyam akit nagyon kedvelek Esme es a mostoha apam Carlisle aki orvos. Van negy testeverem Rosalie a kis cicababa o szep de egyfolytaba a szepesegvel van elfoglalava es a ferje Emmet o nagyon jofej sokat szoktunk viccelodni amit a tobbiek nem nagyon dijaznak mert neha rajtuk nevetunk.Ja es nehogy kifelejtesem Aliceszt aki elore latja a jovot es ferje Jasper aki az erzeseket meg tudja valtoztatni.

-Edward ,Edward!!!!Alice ebresztett fel a mélázásomból


-Alice bocs csak elgondolkodtan ezen az uj varoson az az erzesem hogy itt fog valami tortenni velunk.

-Megerkeztunk gyere mar pakold ki a cuccaidat azt a keveset amid van.

-Edward ne vard meg mig en viszlem be.

-Megyek, Megyek.

Ezek mien nagy ugyet csinalnak egy koltozesbol komalyan mondom itt senki sem ert meg bezzeg most mindenki a parjaval van nekem meg nincs az se.

-Edward vettem neked par uj cuccot kerlek azt vedd fel iskolakezdesre.

-Muszaly neked mindig ugy viselkedni mint az anyam ez a ruhamaniad a sirba vissz!!!

-Edward Cullen nem beszelhetsz igy velem a testvered vagyok.

-Edward fiam hogy beszelsz ki tanitott teged igy beszelni nem szegyelled magad.

-Bocsanat csak elborult az agyam.

-Mostanaba egyre tobbszor borul el mi van veled ?

-Elmegyek vadaszni alice szolj a tobbieknek hogy ne agodjanak

Ahogy tavolodtam a haztol egyre jobban ereztem magam lehet hogy az agyamra ment a csaladom......megeshet mostanaba mar csak szerelem utan esedezek.

-Miert nem lehetek senkibe szerelmes biztosan megatkozott valaki ez szornyu:(

Haladtam befele az erdobe ugy egy csomo fa az utamba kerult.Az avarba apro leptek zaja hallatszott.

-Valaki van itt?

A biztosan csak kepzelodtem.Bizonyara rokak.Mit sem sejtve isznak.Tul kicsik es en tul ehes vagyok.Egy parduc van valahol az erdo eszakkelti reszen.........egyre jobban erzem az illatat.Majdnek olyan edes lehet a vere mint az embere.A fak egyszercsak gyorsabban kezdenek el suhanni melletem.Megerkeztem.Itt van.Nem tudja mien veszely leselkedik ra.Ram akar ugrani.....edes a vere ,de nem elegge .Egyre jobban vágyok az emberi verre lehet megint kiprobalom, de igy csalodast okoznek Calislenek,es en ezt nem akarom.Ravetettem magam a parducra harcolni akart ellenem de ahogy fogaimat belemelyesztettem a borebe meg hallotam ahogy atszakad az a vekony bor es utana elontott a mámor az allat elhalgatott zihalt egyet es elkeztem szivni a veret......Egy kicsit osszekoszoltam a ruham pedig en tapasztalt vadasznak szamitottam. Elindultam vissza.Mindenki ossze volt zavarva nem tudom mi tortent.Meghallotam hogy valki veszekszik ,Carlisle es egy idegen pasas. Ugy gondoltam jobb lesz ha az ablakomon megyek be.

-Alice,Rose mi totent?

-A voulturi az !!

-Micsoda a voulturi. (az a vampirok kiralyi családja ok iranyitnak minket nem valami tisztesseges modszerekkel.)

-Azert jottek hogy rank sózzak az egyik kegyetlen katonajukat hogy Carlisle tanitsa tiszteletre.

-Miert nem akaraj befogadni en nem ertem?

-Gyere szavazunk!

-Godolom mindenki tudja hogy miert vagyunk itt: szavazzunk!

-Esme:-igen

-Rose:-nem

-Emmet:-igen

-Jazz:-nem

-Alice:-igen

-Edward:-rendben vagyis igen:P

Akkor befogadjuk a csaldba uj csaladtag neve Jessica Cullen.

Jaj ne biztos mindenk azt akarja majad hogy jarjak jessel ez nem lehet igaz.

-Megyek setalok egyet.

-Renedben de gyere vissza szepfiu!!

Uram Isten ez a Jess megbolondult nekem egyaltalan nem jon be ez a kurvas viselkedes. En nem olyan vagyok mint a tobbi srac.Milehet ez a szep illat valmai virag biztosan megyek es megkeresem lehet annyra csunya mint az a csaj.

-Wow milen gyonyoru ez a ret.

Ilyen szepet meg soha nem lattam mennyi szep virag es a vizeses pont mintha nekem teremtettek volna.A lagy szelo susogasba kezdett korulottem es felem hozta az a mamorito viragillatot teljesem belebolondultam a helybe.A vizeses csobogasa hangtalan de megis diszkret volt ez lesz az en banat helyem ide jovok ha buslakodni van kedven mit peldaul most.Leultem a ret kozepere es csak neztem az eget nem gondoltam sem Jessre sem a csaldra csak utem es csodaltam a termesztetes vagyakoztam szerelem utan.Probaltam kitalalni hogy mien felho alakok jatszadoznak az egen es lattam egy szemet amit en barna őzike szemeknek kepzeltem el.Nem tudom meddig ulhettem ott mire feleszmeltem az almodozasbol este lett, igy feláltam es elindultam haza egy szornyu beszelgetesnek neztem elebe.


sziasztok:p

Az én történetem a cullen családrol fog szólni még mieőtt megismerkedtek volna bellával de persze találkozni is fognak csak egy kicsit mas változatban remélem lesznek olvasóim es szeretni fogjak a könyvet .